Vraag nu uw vrijblijvende offerte !

Uw stijlvol vervoer voor elke feestgelegenheid aan een verrassende prijs.

Contacteer ons !

Vraag nu uw vrijblijvende offerte !

Limousines

In onze limousines mogen maximum 8 personen plaatsnemen achteraan (bij wet bepaald in België). Deze wagens zijn extra verlengd tot 8,50 m. Op de achterste bank kan de geluidsinstallatie bediend worden. Deze is volledig uitgerust met subwoofer en extra versterker voor een subliem geluid. CD, DVD en radio kunnen zelf bediend worden achteraan in de limousine en er is een aux-aansluiting voorzien zodat eigen muziek kan afgespeeld worden vanaf een smartphone/I-Pod. De LED-verlichting langs binnen en buiten zorgen voor een zeer opvallend karakter en verwezenlijken een prachtig effect.

Andere opties:

  • J-bench
  • Flatscreen schermen
  • Champagne-bar
  • Volledig surround-systeem

 

 

 
 
 
Wenst u voor een andere look te gaan? Dan moet u zeker kiezen voor onze prachtige parelmoer witte Hummer H3 Limousine. Vraag ons meteen naar de mogelijkheden en laat u vervoeren in stijl!
 
TIP: Huur onze oldtimers, Lincoln Town Car limousines en Hummer limousine in Antwerpen of ver daarbuiten!

Oldtimers

In onze oldtimers is naast de chauffeur officieel nog plaats voor 4 personen. Uiteraard dient men rekening te houden dat voor huwelijken het echtpaar meestal achteraan plaatsneemt en dat ze de achterbank volledig benutten. In dat geval kan er dus enkel vooraan nog een derde persoon plaatsnemen.

 

Aangezien deze prachtige Ford reeds dateert uit 1929, vermijden we de snelwegen hiermee. De Ford verhuren we tot een +- 35 km afstand van onze thuisbasis te Kontich.

Party Ride
Clikc+